Page Rank Check
[close]

Off-Day: Kelantan


Hi semua, biskoot akan off dari berblog untuk beberapa hari.
Happy blogging ya! Yum2, tgh breakfast ni. O yea! :)


Kongsi artikel ini dengan kawan di Facebook, tekan butang 'Like'. TQ. :)

Skip to comment form | 4 Comments:

edora deon said on Thursday, June 03, 2010

jgn lupa ole2 dari kelantan utk blogger ye :D

SD said on Thursday, June 03, 2010

lorhhhh....baru je add link ni semalam.....cuti plak dah.....takpa lah.....epy holiday....

nabilah_2908 said on Thursday, June 03, 2010

tgk kt kelender...kelantan tk bercuti..oh..pergi bercuti ke kelantan eh..? huhu

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERINGIN

Biskoot said on Thursday, June 10, 2010

@edora - wargh.. ole2 takde, terluper. huhu.

----------------------------

@sd - blogger je cuti, blog tak cuti. godek2 ar blog ni ye.

----------------------------

@nabilah - hehe, silap taip la plak. bukan kelantan yang cuti, biskoot bcuti ke kelantan. haha.

Post a Comment

Jangan segan-segan untuk tanya soalan @ luahkan pendapat. Tuan blog ni tak makan orang. Dia makan nasi pattaya & minum air horlick je. Tinggalkan link terbaru supaya tuan blog boleh melawat semasa sesi terjahan beliau berlangsung. Gunakanlah smiley yang ada dengan serakusnya. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X
=(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x(
:-t b-( :-L x( =))


Newer Post Older Post Home