Page Rank Check
[close]

Teka-Tekuk 1


Hi semua, apa khabar yang sedang bercuti, yang sedang berkerja & yang sedang tidur. Kali ni, kita akan main satu teka-tekuk yang boleh bagi orang fenin nak fikir apa jawapannya. Kamu rasa kamu tahu jawapannya? Cepat-cepat bagi jawapan kat bahagian komen (jangan spam ye). Bagi sesiapa yang dapat jawab dengan betul untuk kedua-duanya, biskoot akan bagi hadiah berupa topup rm10 (sesiapa yang nak saving tu, join la~). Pemenang hanya seorang, siapa cepat dia dapat. Tinggalkan emel kamu supaya biskoot boleh contact kalau jawapan betul. Teka-tekuk ni akan berlangsung selagi takde orang yang jawab dengan betul. Hehe. :D

P/S - Bagi jawapan yang tepat ya, sipi-sipi tak diterima. Lupa bagitau, teka kedua-dua gambar diatas. Hee..


Kongsi artikel ini dengan kawan di Facebook, tekan butang 'Like'. TQ. :)

Skip to comment form | 15 Comments:

Khatijah Hamid said on Tuesday, May 18, 2010

ape soalannye ?
teka gambar eh ?

aku rasa tu ikan bilis goreng, dengan nasi putih .
Kot laa. tktau laa betul ke tak.

edora deon said on Tuesday, May 18, 2010

ikan bilis belum goreng dengan nasi putih .haahaaa

Adila Ady said on Tuesday, May 18, 2010

apa soalannya..?teka gambar eh...?

aku rasa itu ikan masin dengan pulut.

nyuummm nyumm..best!

hehe.

Biskoot said on Tuesday, May 18, 2010

biskoot mampu tersengih sahaja, cuba lagi. :)

░♥si lampu neon♥░ said on Tuesday, May 18, 2010

telor semot ke weh? hehehe ko suke kasik topup ye..aku pakai bil takleh le teka haha

iKHMAR said on Tuesday, May 18, 2010

ikan bilis mentah dengan beras. =)
divine_performer@yahoo.com.my

Biskoot said on Tuesday, May 18, 2010

@cik neon - bukan telor semot la.. -__-

--------------------------

@ikhmar - sila reply emel biskoot ya. hehe. anda jawab dgn betul spt skema jawapan yg disediakan. :) maka dgn ini berakhirlah teka-tekuk yang pertama. bg yg xsempat join, jgn risau nnt biskoot bt lagi ye. ala2 bucuk hehe..

iKHMAR said on Tuesday, May 18, 2010

Hoyeh2!!!! Yeay~ Tima kasih biskoot!!!!

aishahroslan said on Wednesday, May 19, 2010

suke ar tuh dpt jwb...kemo3x...go..go.go

milimilo said on Wednesday, May 19, 2010

ala.xsempat nak teka.hihi

Biskoot said on Wednesday, May 19, 2010

@ikhmar - wah2 eppy je ikhmar ni. join lagi ya klu ada teka-tekuk camni. yang kedua pasti payah. hehehe. (senyum jahat)

----------------------

@cik aishah - ye! ye! go! go! power rangers! eh pulak dah? haha..

---------------------

@cik mili - takpe cik mili, nnt dtg lagi ya. tp masa tu cik mili kene jawab cepat2. kang telepas lagi kat si ikhmar. huhu. :)

Ujang said on Wednesday, May 19, 2010

yeah!
jawapannya...
nasi kepal dan si bebal.
wakakakaka!

mie said on Wednesday, May 19, 2010

baru je nak jawab..
dah de pemenang..
heheheee

'AQILAH said on Thursday, May 20, 2010

baru nak jawab. cet...congratz sape menang tuh.

Biskoot said on Saturday, May 22, 2010

@ujang - klu xde jawapan yg pelik dr ko. mmg bkn sah ko ujang. haha.

----------------

@mie - ha.. takpe2 nanti ada lg. time tu cepat2 la jawab. :)

----------------

@aqila - ikhmar yg menang, refer kt komen yg awal2.

Post a Comment

Jangan segan-segan untuk tanya soalan @ luahkan pendapat. Tuan blog ni tak makan orang. Dia makan nasi pattaya & minum air horlick je. Tinggalkan link terbaru supaya tuan blog boleh melawat semasa sesi terjahan beliau berlangsung. Gunakanlah smiley yang ada dengan serakusnya. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X
=(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x(
:-t b-( :-L x( =))


Newer Post Older Post Home