Page Rank Check
[close]

Biskoot: Edisi Kedua


Ya. Akhirnya dapat juga saya kembali dalam dunia blogging. Kini blog Biskoot kembali dalam edisi kedua dengan sedikit perubahan dari segi layout grafik, gadget & kandungan pos. Bercakap tentang kandungan pos, kali ni saya akan menggunakan 'saya kamu' dengan kamu(pengunjung blog Biskoot ni). Mengapa ya? mungkin lebih senang bagi saya membahasakan diri dengan mereka yang berbeza umur dan juga dengan bangsa yang lain. 1Malaysia lah katakan. :)

Sebelum itu, saya ingin meminta maaf kepada blog-blog exchange link yang kena spam, jangan spam saya balik ye hehe. Jadi mengenai tutorial yang akan datang, saya bercadang untuk menggunakan video yang diupload ke YouTube. Apa komen kamu tentang method ni? Pro dan kontra? Segala komen yang diberi akan menentukan masa depan blog Biskoot. Sebagai ganjaran, komen pilihan akan menerima hadiah topup RM10.

Oh, semestinya video tersebut berbahasa melayu. :)


Kongsi artikel ini dengan kawan di Facebook, tekan butang 'Like'. TQ. :)

Skip to comment form | 7 Comments:

nabilah_2908 said on Thursday, May 13, 2010

hye biskoot...welcome back...lama betul menyepi.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI VIVA BIRU

'AQILAH said on Thursday, May 13, 2010

hehee yay ! dah kembali...berbulan lamanya menunggu..

silampuneon said on Thursday, May 13, 2010

hebat. ko kembali beraksi. rasenye video method lagi mudah . sebab lagi senang nak buat tutorial..;) tapi kene ada penerangan yang bagus..baru orang leh betul2 paham..

j0j0_bdiN@ said on Thursday, May 13, 2010

lame giler menanti blog ni berupdate~~
mesti ko bangge kan aku ni menanti-nanti ko~~
hahaha~~

milimilo said on Thursday, May 13, 2010

yeah.video pun best.buat mcm vlog taw.make sure muka jgn sensoredkan.heeee

tia said on Friday, May 14, 2010

ola biskoot!

Biskoot said on Monday, May 17, 2010

@nabilah - hi nabilah. :)

@aqilah - terima kasih menunggu. ;)

@silampuneon - erm, maaf tidak dpt ditunaikan atas sbb2 tertentu. next pos akan dibritahu. :(

@jojo - yer, amat bangga sgt. :D

@milimilo - isk.. isk.. sedih tak dpt tunaikn pmintaan itu. :(

@tia - ola tia! :)

Post a Comment

Jangan segan-segan untuk tanya soalan @ luahkan pendapat. Tuan blog ni tak makan orang. Dia makan nasi pattaya & minum air horlick je. Tinggalkan link terbaru supaya tuan blog boleh melawat semasa sesi terjahan beliau berlangsung. Gunakanlah smiley yang ada dengan serakusnya. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X
=(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x(
:-t b-( :-L x( =))


Newer Post Home